Rhee Onderhoudsbedrijf

Verwarming

U zoekt een vakkundige partij voor de installatie van de verwarming in uw huis of bedrijfspand? U wilt uw bestaande verwarmingsinstallatie vernieuwen? T-Climate werkt met ervaren en professionele monteurs die de verwarmingsinstallatie op de juiste plek installeren.

Systeem van centrale verwarming

Een geheel nieuw systeem van centrale verwarming kan de oplossing zijn bij een grondige verbouwing van een reeds bestaand pand. Uiteraard legt T-Climate ook verwarmingssystemen aan bij nieuwbouwhuizen en bedrijfspanden. Wij houden tijdens de aanleg rekening met het zicht van de verwarming zonder dat er allerlei leidingen zichtbaar zijn.

Welk type verwarming?

Voorafgaand aan de installatie bepalen wij samen met u welk type verwarming mogelijk is en bij het pand past. Een belangrijke factor in het keuzeproces is energiebeheersing- en besparing. Hierop spelen wij in met de HR ketel, warmtepompen en zonnepanelen. Qua type verwarming kunt u denken aan:

Meer informatie

T-Climate is gevestigd in Diemen (regio Amsterdam). Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor de montage van een verwarming. Tevens kunt u ons inzetten voor service, onderhoud en reparatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw locatie? Bel 06-38917272 of mail info@tclimate.nl. Wij komen graag bij u thuis of op kantoor en nemen de mogelijkheden met u door.