Rhee Onderhoudsbedrijf

Over T-Climate

T-Climate is gevestigd in Diemen (regio Amsterdam) en is gespecialiseerd in verwarming en verkoeling. T-Climate levert en monteert airco’s, verwarming en luchtgordijnen. Maar daarnaast kunt ons inschakelen voor service, onderhoud en reparatie. Wij komen graag bij u thuis of op kantoor om de mogelijkheden te bespreken.

Ons klantenbestand bestaat uit particulieren en bedrijven

Naast meer dan duizenden tevreden particulieren, heeft T-Climate voor uiteenlopende bedrijven de installatie van koel- en verwarmingstechniek gerealiseerd. Denk aan scholen, kantoren, winkels, hotels en restaurants.

Van onderhoud tot advies, service en reparatie

T-Climate werkt uitsluitend met goed opgeleid personeel. Door de lijnen binnen het bedrijf kort te houden, kunnen we snel schakelen en klaar staan wanneer u dat wenst. Naast gedegen advies, kunt u ons ook inschakelen voor onderhoud en reparaties.

Meer weten over T-Climate? Neem contact op

Wilt u meer weten over de diensten van T-Climate of heeft u vragen over onze producten? Neem gerust contact op. Wij zijn u graag van dienst. Laat een bericht en uw contactgegevens achter via het online contactformulier aan de rechterzijde, dan reageren we zo spoedig mogelijk op uw vraag. Voor direct contact belt u 06-38917272. T-Climate voorziet u graag van deskundig advies.