Rhee Onderhoudsbedrijf

Onderhoud

Bent u op zoek naar een professionele specialist op het gebied van verwarming, luchtgordijn en airconditioning onderhoud? Dan bent u bij T-Climate aan het juiste adres!

Airconditioning onderhoud

Om uw airconditioning optimaal te laten functioneren is het belangrijk deze regelmatig te onderhouden. Professioneel airconditioning onderhoud heeft onder andere een positieve werking op het functioneren van uw airco, gezondheid, de levensduur van uw airco en het energieverbruik. Onder het onderhoud van de airconditioning vallen het controleren en eventueel schoonmaken van de filters, het bijvullen van het koelmiddel en het vervangen van verouderde of kapotte onderdelen.

Verwarming onderhoud

Niet alleen voor airconditioning geldt dat het onderhoud erg belangrijk is, ook uw verwarming moet goed onderhouden worden. Dit betekent het reinigen en controleren van uw CV ketel en het meten en afstellen van de gasdruk. Het onderhoud van uw verwarming is belangrijk voor de levensduur en voor het functioneren hiervan. Ook kunt u hiermee eventuele problemen voor zijn en zo bespaart u uiteindelijk kosten. Voor uw CV ketel raden we aan één of twee keer per jaar een onderhoudsbeurt in te plannen.

Over ons

Bij T-Climate zijn we gespecialiseerd in verwarming en verkoeling. We verzorgen zowel het plaatsen als het onderhoud van airconditioning en verwarming. Wij zijn gevestigd in Diemen (regio Amsterdam), maar hebben een groot werkgebied. We werken uitsluitend met goed opgeleid personeel, zo bent u altijd zeker van de beste kwaliteit. We weken voor zowel particulieren als bedrijven.

Bent u geïnteresseerd in ons verwarming of airconditioning onderhoud, of in één van onze andere diensten? Neem dat gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst. Vul het contactformulier op onze website in, wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw vraag. Voor direct contact kunt u ook altijd bellen naar 06-38917272.