Rhee Onderhoudsbedrijf

Uw airconditioning laten installeren? T-Climate helpt!

Wilt u uw airconditioning laten installeren? T-Climate helpt zowel particulieren als zakelijke klanten met de installatie van de airconditioning.

Over ons

T-Climate is gespecialiseerd in verwarming en verkoeling. In een land waar de temperaturen in de zomer vrij hoog op kunnen lopen en waar het in de winter juist behoorlijk af kan koelen is het handig om zowel over koel- als verwarmingstechniek te beschikken. Daarom kunt u door ons bijvoorbeeld uw airconditioning laten installeren, maar ook uw verwarming en luchtgordijnen installeren we graag voor u. Daarnaast kunt u ons ook altijd inschakelen voor service, onderhoud en reparaties. Wij zijn gevestigd in Diemen (regio Amsterdam), maar hebben een groot werkgebied.

Airconditioning laten installeren

Lopen de temperaturen bij u thuis of op kantoor soms behoorlijk op? Kunt u niet lekker slapen of kunt u zich niet goed concentreren op uw werk omdat het te warm is? In dat geval is het aan te raden om een airconditioning te laten installeren. Hiervoor bent u bij T-Climate aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de specialist in airconditioning voor particulieren en bedrijven. Het plaatsen van airconditioning is een klus waarvoor enige vakkennis en professionaliteit benodigd is. Zo moet er onder andere rekening gehouden worden met de koelleiding, de elektra, de doorvoer, de condensafvoer en de afwerking. Met onze uitgebreide kennis en ervaring in het plaatsen van airconditioning en met onze professionele en vriendelijke monteurs kunt u deze klus met een gerust hart aan ons overlaten.

Wilt u uw airconditioning laten installeren of wilt u meer weten over onze diensten of producten? Neem dat gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst. Vul het contactformulier op onze website in, wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw vraag. Voor direct contact kunt u ook altijd bellen naar 06-38917272.