Rhee Onderhoudsbedrijf

Vloerverwarming Diemen

U zoekt een betrouwbare en vakkundige partij voor de aanleg van wand- of vloerverwarming in uw huis of bedrijfspand? T-Climate is expert in de aanleg van wand- en vloerverwarming in Diemen en Amsterdam. Wij hebben al diverse projecten uitgevoerd in woningen, kantoren, hotels, winkels, restaurants en school-lokalen.

Vloerverwarming in uw woning

Wand- en vloerverwarming in huis heeft een aantal voordelen. Lekker op blote voeten door het huis lopen en de kinderen kunnen heerlijk op de vloer zitten, kruipen en spelen. Vooral in de wintermaanden biedt dit comfort en gemak. Zelfs geen koude voeten als u ’s nachts naar de badkamer loopt. Vloerverwarming maakt een zacht tapijt overbodig, een vloer is hygiënischer omdat deze makkelijker schoon te houden is. Wand- en vloerverwarming zijn zuinig in gebruik en zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor overal dezelfde temperatuur ontstaat. Bij 19 à 20 graden voelt het al behaaglijk warm. Het laatste voordeel is dat het geen ruimte in beslag neemt, zoals dat bij radiatoren wel het geval is.

Wand- en vloerverwarming voor bedrijven

Uw bedrijfspand of kantoor voorzien van verwarming? Dat kan met T-Climate. Wij werken met professionele en vakkundige monteurs, die de benodigde ervaring hebben wat betreft wand- en vloerverwarming. Vooraf stellen we een plan op, waarbij we rekening houden met alle facetten die bij de installatie komen kijken. Uiteraard inclusief planning, op afgesproken datum en tijdstip zorgen wij ervoor dat de wand- en vloerverwarming op de juiste plek wordt geïnstalleerd. Ook kunt u bij T-Climate terecht voor service, onderhoud en reparatie.

Contact met T-Climate in Diemen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw pand? Bel 06 27 17 70 97 of mail info@tclimate.nl. T-Climate is gespecialiseerd in verwarming en verkoeling, ook voor levering en montage van airco’s en luchtgordijnen kunt u bij ons terecht. Als u contact opneemt komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. T-Climate is gevestigd in Diemen en is werkzaam in de gehele regio van  Amsterdam.