Rhee Onderhoudsbedrijf

Luchtgordijn

Wilt u graag uw winkel of kantoorpand voorzien van een luchtgordijn? Slimme keuze! Helemaal als u kiest voor de luchtgordijnen van T-Climate. Bij T-Climate kunnen wij u helpen aan de juiste informatie over uw nieuwe luchtgordijn zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Met een luchtgordijn kunt u uw deuren open laten staan zonder dat u staat de bibberen in de winkel. En zonder een verhoging van het energieverbruik.

Advies, montage en service

U wilt uiteraard een goed geïnformeerde keuze maken voor een luchtgordijn. Geen zorgen. Bij T-Climate zitten vakkundige en ervaren professionals die u kunnen ondersteunen bij het kiezen van het juiste luchtgordijn. Luchtgordijnen hebben veel voordelen en zijn zeer geschikt voor winkeleigenaren die hun klanten willen verwelkomen met open deuren. De energiekosten zullen hierdoor niet stijgen. Een luchtgordijn is verrassen duurzaam en energiezuinig. u kunt uw deuren open laten staan zonder dat het binnenklimaat aangetast wordt.

Alle voordelen van een luchtgordijn

Wat wilt u nog meer? Klantvriendelijk, duurzaam en een energiezuinige mogelijkheid. U staat niet meer bibberend of smeltend in de winkel. Het klinkt zo simpel: een luchtgordijn. U kunt er zoveel baat bij hebben.

Een prettig klimaat door een kleine investering

In de winter kunt u de deuren van de winkel nog steeds open laten staan. Het zal niet kouder worden in de winkel. In de zomer houdt u de hitte buiten zodat u niet wegsmelt. Ideaal. Ook voor u. Bent u geïnteresseerd geraakt in een luchtgordijn van T-Climate? Als u kiest voor een luchtgordijn van T-Climate, kiest u voor een duurzame en energiezuinige oplossing. U hoeft uw klanten niet langer meer te verzoeken de deur achter zich te sluiten. Geen briefjes meer op deuren te plakken met “Wegens de kou graag de deuren sluiten.” U blijft klantvriendelijk, de deuren van uw winkel blijven het gehele jaar open staan en uw energierekening zal niet stijgen.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een luchtgordijn? Of wilt u een passend advies? Belt u dan naar 06-38917272. Of mail naar info@tclimate.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen. Als u dit doet nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Met een luchtgordijn van T-Climate bent u gegarandeerd van kwaliteit en duurzaamheid.