Rhee Onderhoudsbedrijf

Luchtverwarming

Luchtverwarming van T-Climate is een centraal systeem dat verwarmt, ventileert en verkoelt. Uw woning of bedrijfspand is snel op temperatuur en wordt steeds voorzien van frisse lucht. Het belang van verse lucht in een woon- en werkomgeving wordt soms onderschat. We ademen de hele dag door, als de lucht muf en vervuild is heeft dit nadelige effecten op de concentratie en alertheid.

Levering en montage

T-Climate is specialist wat betreft luchtverwarming en kan uw nieuwe luchtverwarmer leveren en monteren, inclusief het organiseren van de benodigde technische instellingen. Uiteraard kunnen wij de hulp- en montage materialen leveren voor uw luchtverwarmingsinstallatie. Hierbij kunt u denken aan warme-lucht roosters, een HR luchtverwarmer en benodigde aansluitmaterialen.

Voordelen luchtverwarming

Luchtverwarming biedt een aantal voordelen, zowel in een woon- als in een werkomgeving:

Contact over luchtverwarming

Wilt u meer weten over het installeren van luchtverwarming in uw woning of bedrijfspand? Neem contact op met T-Climate, wij adviseren u graag over de mogelijkheden. T-Climate is gevestigd in Diemen (regio Amsterdam) en is ook in te zetten voor service, onderhoud en reparatie. Bel 06-38917272 of mail info@tclimate.nl. Wij zien uw verzoek tegemoet!