Rhee Onderhoudsbedrijf

Airconditioning kantoor en verwarming

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van airconditioning voor uw kantoor? Dan bent u bij T-Climate helemaal aan het juiste adres! Wij zijn u graag van dienst.

Verwarming en airconditioning op kantoor

Een goed werkklimaat zorgt voor productieve en tevreden werknemers. Met een goed klimaat zullen de prestaties van u en uw werknemers alleen maar beter worden. Zorg daarom voor een kantoor met de juiste temperatuur. Hiervoor heeft u in de wintermaanden verwarming nodig en in de zomermaanden airconditioning. Bij T-Climate kunnen we u alles vertellen over de verschillende soorten verwarming en airconditioning voor uw kantoor. We kunnen de systemen leveren en aanleggen, maar ook voor het onderhoud kunt u bij ons terecht.

Verwarming en airconditioning onderhoud

Om uw airconditioning op kantoor optimaal te laten functioneren is het belangrijk om deze regelmatig te onderhouden. Onder het onderhoud van de airconditioning vallen het controleren en eventueel schoonmaken van de filters, het bijvullen van het koelmiddel en het vervangen van verouderde of kapotte onderdelen. Niet alleen voor airconditioning geldt dat het onderhoud erg belangrijk is, ook uw verwarming moet goed onderhouden worden. Dit betekent het reinigen en controleren van uw CV ketel en het meten en afstellen van de gasdruk.

Over T-Climate

Bij T-Climate zijn we gespecialiseerd in zowel verwarming als verkoeling. Voor het plaatsen van airconditioning en verwarming kunt u bij ons terecht, en ook voor het onderhoud aan uw systemen. Wij zijn gevestigd in Diemen (regio Amsterdam), maar hebben een groot werkgebied. We werken uitsluitend met goed opgeleid personeel, zo bent u altijd zeker van de beste kwaliteit. We weken voor zowel particulieren als bedrijven.

Bent u geïnteresseerd in verwarming of airconditioning op uw kantoor, of in één van onze andere diensten? Neem dat gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst. Vul het contactformulier op onze website in, wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw vraag. Voor direct contact kunt u ook altijd bellen naar 06-38917272.