Rhee Onderhoudsbedrijf

Luchtgordijnen

Met de luchtgordijnen van T-Climate komt u nooit meer in deze o zo bekende situatie terecht; een klant van uw winkel vergeet de deur te sluiten achter zich en direct vult de winkelruimte zich met de koude lucht van buiten. Met onze luchtgordijnen bent u verzekerd van een comfortabel klimaat in uw winkel. Het maakt niet meer uit of het buiten nou heel koud of heel warm is. T-Climate zal u voorzien van adequaat advies en een correcte installatie.

Duurzamer dan u denkt; onze luchtgordijnen

Luchtgordijnen zorgen er voor dat uw klimaat in de winkel of kantoorpand hetzelfde blijft. Fijn om te weten dat u gewoon uw eigen fijne kleren aan kunt doen en die lelijke fleecetrui thuis kunt laten. De kou blijft namelijk gewoon buiten, ook al staat de deur de hele dag open. Je zou verwachten dat doordat de hele dag een luchtgordijn staat te blazen, uw energierekening ook zal stijgen. Maar niets is minder waar. De luchtgordijnen van T-Climate zijn behoorlijk energiezuinig en duurzaam. U kunt uw deuren wijd open laten staan. Zo gaan uw klantvriendelijkheid en klantenservice niet verloren door het koude weer of die hittegolf.

5 voordelen van T-Climate:

  1. Energiezuinige luchtgordijnen
  2. Duurzaam
  3. Altijd een fijn klimaat in uw winkel
  4. De goede en vertrouwde service van T-Climate
  5. Houdt insecten en vuil buiten de deur

Nu weet u ook waarom al vele winkeleigenaren u zijn voorgegaan bij het kiezen voor de hoogwaardige luchtgordijnen van T-Climate. Als u kiest voor zekerheid en betrouwbare service, kiest u voor T-Climate.

Meer informatie? Vragen? Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze luchtgordijnen? En terecht! De luchtgordijnen van T-Climate zijn een zeer goede optie, zeker als u gaat voor zekerheid en betrouwbaarheid. Het advies, de installatie en de onderhoudsservice van T-Climate laat namelijk niets te wensen over. Wilt u meer informatie? Een offerte aanvragen? Of alvast een afspraak plannen? U kunt ons op werkdagen bereiken op telefoonnummer 06-38917272. Mailen mag natuurlijk ook. Op info@tclimate.nl kunt u ons dagelijks bereiken. Wij zullen zo snel mogelijk reageren. Voor luchtgordijnen moet u bij T-Climate zijn.