Rhee Onderhoudsbedrijf

Uw klanten zijn welkom, de deur staat altijd voor ze open. Dat zorgt er vaak wel voor dat uw restaurant, winkel of kantoor moeilijk op een goed klimaat te houden is. Hoe zorgt u dat het koude winterweer of een warme zomerbries niet binnenkomen? Met een warmtegordijn of luchtgordijn! Hoe zo’n warmtegordijn werkt en wat de voordelen zijn vertellen we u graag.

Onzichtbare deur

Het principe van een warmtegordijn is heel simpel; een stroom warme lucht wordt vanuit de unit aan het plafond naar beneden geblazen. Hierdoor wordt een soort onzichtbare deur gevormd, zodat invloeden van buiten niet naar binnen kunnen komen. Veel mensen denken dat een warmtegordijn alleen zorgt voor warme lucht, maar het doet meer. Het gordijn weert namelijk ook insecten, stof en uitlaatgassen uit uw pand. Het enige wat via de deur naar binnen komt zijn u en uw klanten.

Warmtegordijn; de voordelen

Maar er zijn nog meer voordelen! Met een warmtegordijn wordt het gemakkelijker om het klimaat van uw pand te beheersen. Want ook de warme lucht van de verwarming, of koelte van de airco verdwijnen niet door het warmtegordijn. Zo bespaart u dus ook nog eens op energiekosten. Bovendien is het gordijn een compacte unit die gemakkelijk boven uw deur kan worden geïnstalleerd. Deze zit niet in de weg en valt nauwelijks op in het beeld van uw winkel, kantoor of café.

Installatie en onderhoud

Bestelt u een warmtegordijn bij T-Climate? Dan bent u natuurlijk verzekerd van de beste service. Onze professionele monteurs komen het gordijn bij u plaatsen en kunnen het bovendien voorzien van onderhoud. Zo hebben u, uw personeel en natuurlijk uw klanten nog jaren plezier van het luchtgordijn. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of een offerte.