Rhee Onderhoudsbedrijf

Verwarming Amsterdam

U wilt er toch ook warmpjes bij zitten wanneer u maar wilt? Verwarming is dan een must. T-Climate is een ervaren een professionele specialist die u kunt schakelen voor de installatie van de verwarming in uw huis of bedrijfspand. Daarnaast verzorgen wij ook het onderhoud van uw verwarming. Voor verwarming Amsterdam en omstreken vindt u in ons de geschikte partij.

Type verwarming?

Er zijn verschillende types verwarming te onderscheiden. Voordat wij een verwarming bij u gaan plaatsen overleggen wij met u de mogelijkheden. Het is van belang voor het type verwarming te kiezen dat goed bij het pand past. verwarming amsterdamVoor u is een belangrijke factor natuurlijk de energiebeheersing en besparing, dit nemen wij dan ook mee in het keuzeproces. Hierop spelen wij in met de HR ketel, warmtepompen en zonnepanelen. Qua type verwarming kunt u denken aan:

Wij hebben ervaring betreffende de aanleg van een geheel nieuw systeem van centrale verwarming, bij bijvoorbeeld een verbouwing van een pand. Daarnaast leggen wij ook regelmatig verwarmingssysteem aan bij nieuwbouwprojecten.

Onderhoud verwarming

Naast het aanleggen van verwarmingssystemen kunt u ook een beroep op ons doen om uw verwarming te laten onderhouden. Dit is ook een erg belangrijk aspect en brengt de nodige voordelen met zich mee zoals: energiebesparing aangezien uw verwarming optimaal werkt, optimale verwarming en goed onderhoud verlengt ook de levensduur van uw verwarmingssysteem. Bij het onderhoud reinigen en controleren wij uw CV ketel en meten en stellen de gasdruk af. Wij raden u aan om één of twee keer per jaar een onderhoudsbeurt in te plannen voor uw CV ketel.

Neem contact met ons op

T-Climate is gevestigd in Diemen (regio Amsterdam) en daardoor de geschikte partner voor alle zaken betreffende verwarming Amsterdam. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor de montage van een verwarming en het onderhoud ervan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw locatie? Bel 06-38917272, mail info@tclimate.nl of vul het contactformulier in. Wij komen graag bij u thuis of op kantoor en nemen de mogelijkheden met u door.