Rhee Onderhoudsbedrijf

Particuliere airco in Amsterdam

Airco kom je tegenwoordig in de meeste bedrijven wel tegen. Het is fijn om in ieder seizoen te kunnen genieten van een aangename temperatuur. Maar airco is al lang niet meer iets wat alleen in bedrijfspanden te vinden is. Particuliere airco is in steeds meer woningen terug te vinden. En niet zonder reden, want in de zomer kunnen de temperaturen in ons land soms best oplopen. Dan is het fijn om een goed airco-systeem thuis te hebben. T-Climate verzorgt particuliere airco in Amsterdam en omstreken.

Iets voor u?

Airconditioning in huis heeft veel voordelen. Het grootste voordeel is uiteraard dat u zelf de temperatuur van uw huis kunt regelen. Zo kunt u eindelijk heerlijk koel slapen op warme zomeravonden en worden inspannende klussen als schoonmaken ook een stuk aangenamer in de zomermaanden. Een ander bijkomend voordeel is dat de airco ook de lucht in huis filtert. Wanneer de filter van de particuliere airco goed wordt onderhouden, zal de lucht in uw huis schoner zijn.

Verschillende types

Wij leveren verschillende soorten particuliere airco in Amsterdam. Zo kunt u kiezen voor airco-systemen aan de wand of het plafond. Ook hebben we particuliere airco-systemen die op de vloer worden geplaatst. Dit kan een goede optie zijn voor ruimtes met een schuin dak, waar de airco niet aan de wand kan worden geplaatst. Bent u bang dat een airconditioning te veel plaats inneemt in uw huis? Dan kunt u kiezen voor een cassette airco. Dit airco-systeem wordt ingebouwd in het plafond, zodat u ruimte overhoudt in uw kamer. Door de compacte behuizing kan een cassette airco vrijwel in ieder verlaagd plafond worden geplaatst. Uiteindelijk is alleen het designrooster van het apparaat zichtbaar in uw plafond.

Particuliere airco in Amsterdam installeren

T-Climate is specialist op het gebied van particuliere airco’s in Amsterdam en omgeving. Het plaatsen van een airco is een precieze klus waar vakkennis voor nodig is. Onze professionele en vriendelijke monteurs beschikken over deze vakkennis en komen graag bij u langs om uw airco te installeren. Daarnaast staan onze vakmensen ook voor u klaar om onderhoud en reparaties aan uw particuliere airco uit te voeren.

Heeft u vragen, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier. Wordt u liever direct te woord gestaan? Dan kunt u bellen met 06-38917272