Rhee Onderhoudsbedrijf

Onderhoud airco en verwarming Diemen

Bent u op zoek naar een professionele specialist op het gebied van airco en verwarming? T-Climate beschikt over de vakbekwaamheid waarnaar u op zoek bent! Wij verzorgen het onderhoud van uw airconditioning en verwarming, voor zowel particulieren als bedrijven.

Airconditioning onderhoud

Om verzekerd te blijven van een ruimte op temperatuur is het belangrijk uw airconditioning regelmatig te onderhouden. Allereerst draagt dit bij aan een goed functionerende airco. Het professioneel laten onderhouden van uw airconditioning heeft zijn voordelen. Het onderhoud wordt op een professionele wijze uitgevoerd door specialisten. Regelmatig onderhoud heeft een positieve werking op het functioneren van uw airco, gezondheid, de levensduur en het energieverbruik. Dit zorgt dus uiteindelijk ook voor een kostenvoordeel voor u. Als T-Climate het onderhoud van uw airco verzorgt dan controleren we de filters en maken deze schoon als dit nodig is. Ook vullen we het koelmiddel bij kunnen verouderde of kapotte onderdelen vervangen.

Verwarming onderhoud

U wilt natuurlijk zeker zijn dat u er in de koude wintermaanden lekker warmpjes bij kunt zitten thuis of op uw werk. Het onderhouden van uw verwarming is daarom ook erg belangrijk. T-Climate kan u hiermee van dienst zijn. Als wij de onderhoudswerkzaamheden verzorgen voor uw verwarming dan reinigen en controleren we uw CV ketel. Tevens meten we de gasdruk en stellen deze af. Regelmatig onderhoud van uw verwarming draagt bij aan een langere levensduur en het functioneren van uw verwarming. Ook kunt u hiermee eventuele problemen voor zijn en zo bespaart u uiteindelijk kosten. Voor uw CV ketel raden we aan één of twee keer per jaar een onderhoudsbeurt in te plannen.

Contact onderhoud airco en verwarming Diemen

Bij T-Climate zijn we gespecialiseerd in verwarming en verkoeling. We verzorgen zowel het plaatsen als het onderhoud van airconditioning en verwarming. Wij zijn gevestigd in Diemen (regio Amsterdam), maar hebben een groot werkgebied. We werken uitsluitend met goed opgeleid personeel, zo bent u altijd zeker van de beste kwaliteit. We weken voor zowel particulieren als bedrijven.

Bent u geïnteresseerd in ons verwarming of airconditioning onderhoud, of in één van onze andere diensten? Neem dat gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst. Vul het contactformulier op onze website in, wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw vraag. Voor direct contact kunt u ook altijd bellen naar 06-38917272.