Rhee Onderhoudsbedrijf

Luchtgordijn Diemen

Zoekt u een oplossing om de energiekosten van uw winkel of kantoorpand laag te houden? Een luchtgordijn is dan de perfecte oplossing. Bij T-Climate in Diemen bent u dan aan het juiste adres. We zijn naast het leveren en monteren van hoogwaardige luchtgordijnen ook gespecialiseerd in airco’s en verwarming.

Over luchtgordijnen

Om de warme lucht in de zomer buiten te houden en in de winter juist de koude lucht plaatsen veel winkels en kantoorpanden boven de ingang luchtgordijnen. Op deze manier kan gedurende het hele jaar de deur open blijven staan zodat uw winkel of kantoorpand heel toegankelijk blijft maar zonder dat uw energiekosten stijgen. Luchtgordijn Diemen biedt u dus een zeer passende oplossing!

De voordelen van luchtgordijnen op een rij:

Contact over luchtgordijnen Diemen

Wilt u meer weten over luchtgordijn Diemen of meteen een afspraak maken? Bel 06-38917272 of mail info@tclimate.nl. U kunt ook altijd een bericht achterlaten via het online contactformulier aan de rechterzijde. Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. T-Climate komt graag bij u langs voor deskundig advies.