Rhee Onderhoudsbedrijf

Wilt u climate control in huis laten installeren? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Dan bent u bij T-Climate aan het juiste adres. Onze ervaren en professionele monteurs zijn specialist op gebied van climate control en helpen u graag bij het advies en de installatie.

Wat is climate control?

Vindt u het vaak te warm of juist te koud in uw woning? Dan kan climate control uikomst bieden. Climate control helpt u namelijk met het behouden van een vaste temperatuur, waardoor u nooit meer last heeft van wisselingen in temperatuur. Klimaatbeheersing kan gezien worden als een combinatie van temperatuurbepalende apparaten. Voorbeelden hiervan zijn radiatoren, airconditioning, vloerverwarming en ventilatie.

Waarom climate control in huis?

Een groot deel van uw leven speelt zich thuis af. U brengt er uw nachten door, werkt misschien af en toe wel thuis en beleeft er mooie familiemomenten. Juist omdat u hier zo veel bent, is het fijn als hier een goed klimaat heerst. Niet te warm en niet te koud. Het is hartstikke vervelend om te rillen op de bank tijdens een gezellige filmavond of niet kunnen slapen door de hitte. Climate control in huis zorgt ervoor dat er altijd een aangename temperatuur heerst en het weer uw slaap niet beïnvloedt.

Verschil climate controle en airconditioning

Een airconditioning is op zomerse dagen geen overbodige luxe. De airco blaast koude lucht uit waardoor het in uw woning aangenaam koel blijft. Een airco houdt echter geen rekening met buiten temperaturen. Wanneer u een airconditioning activeert zal hij ongeacht de temperatuur buiten koude lucht gaan blazen. Hier heeft u bij climate control geen last van. Wanneer u vooraf een temperatuur instelt, wordt ervoor gezorgd dat deze temperatuur gewaarborgd blijft. Op een winterse dag zal er bijvoorbeeld wat meer verwarmd worden, terwijl er op een zomerse dag juist wat meer gekoeld wordt. Zo bent u er altijd van verzekerd dat uw huis een aangename temperatuur heeft.

Meer weten over climate control in huis?

T-Climate is gevestigd in Diemen en is gespecialiseerd in climate control, verwarming en verschillende koeltechnieken. Door onze ervaren en professionele vakmensen kan T-Climate niet alleen uw climate control, airco, luchtgordijn of verwarming leveren en monteren, maar kunt u ook bij ons terecht voor service, onderhoud en reparatiewerkzaamheden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op. Dit kan middels ons contactformulier aan de rechterzijde van de pagina of via het nummer: 06-3897272. Wij voorzien u graag van een gedegen en deskundig advies.