Rhee Onderhoudsbedrijf

Airconditioning

Denkt u er al een tijdje over na of u een airconditioning of een luchtgordijn zult kopen? Bij T-Climate kunt u terecht voor een op maat gemaakt advies met voor u precies de juiste oplossingen. Nadat u bij ons een luchtgordijn of airco heeft aangeschaft, zijn wij er ook voor adequaat airco onderhoud. T-Climate is gevestigd in Diemen en heeft jarenlange ervaring in het adviseren over, leveren- en installeren van airconditioning, luchtgordijnen en verwarming. Wij zijn vooral actief in de regio Amsterdam en Amstelveen.

Voor bedrijven en particulieren

Of u nou op zoek bent naar een luchtgordijn of naar een airconditioningsysteem in uw huis of bedrijfspand; T-Climate heeft ook voor u diverse passende oplossingen. Wij hebben ruime ervaring in het installeren en onderhouden van airconditioning, verwarming en luchtgordijnen. T-Climate werkt niet alleen voor bedrijven. Ook particulieren zijn bij ons van harte welkom.

Daarom een airconditioning van ons

Goede partner in advies, aanschaf en onderhoud

Naast airconditioning en luchtgordijnen is T-Climate er ook voor de verwarming in uw huis of kantoor. Wilt u graag een nieuw luchtgordijn kopen of denkt u er over na om een nieuwe airconditioning te kopen? Wij zijn een uitstekende partner in het adviseren, de aanschaf en het onderhoud van airco, luchtgordijnen en verwarming. De goed opgeleide en ervaren monteurs zijn te allen tijde te benaderen voor een service-, onderhouds- of reparatiebeurt. Dus ook na de aanschaf van airconditioning of een luchtgordijn bij T-Climate staan wij voor u klaar met gedegen service.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Bent u inmiddels ook geïnteresseerd in de airconditioning van T-Climate? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons op telefoonnummer 06-38917272. U kunt ons ook bereiken via de mail. Neem gerust contact met ons op via info@tclimate.nl. Kiest u ook voor een airconditioning van T-Climate?