Rhee Onderhoudsbedrijf

We leven in een koud land, maar kunnen soms toch overvallen worden door een paar flink warme dagen. In de zomer, maar ook in de lente of de herfst. Laat u niet verrassen en zorg voor een goed airco systeem om deze warme dagen aan te kunnen. De monteurs van T-Climate hebben ervaring met het plaatsen en onderhouden van airco in Amsterdam en omstreken en komen graag bij u langs.

Een koel kantoor

Het is belangrijk dat uw werknemers kunnen werken in een fijn klimaat. Een te warme werkplek werkt niet alleen demotiverend, maar kan ook zorgen voor kwalen als hoofdpijn en duizeligheid. Wilt u op uw kantoor of werkruimte in Amsterdam een airco laten installeren? Of heeft u deze al, maar is het systeem toe aan onderhoud? Onze airco monteurs zijn niet alleen professioneel opgeleid, maar hebben ook veel ervaring met het plaatsen en onderhouden van airconditioning in kantoren en andere werkruimtes.

Lekker leven met airco

Maar onze airco monteurs werken niet alleen voor grote bedrijven! Op warme dagen is het fijn om thuis te komen in een koel huis. Airco wordt ook steeds vaker ingebouwd in woonhuizen in alle soorten en maten. Het hebben van airconditioning in huis is al lang niet meer een luxe extraatje. Onze professionele airco monteur komt daarom graag bij u langs om te bekijken welk systeem het beste past bij uw huis en uw wensen. Als u een aircosysteem bij ons aanschaft, raden we aan ook het onderhoud te laten uitvoeren door onze vakkundige monteurs. Zij kennen de systemen als geen ander en weten precies waar goed onderhoud aan moet voldoen.

Onze airco monteurs

Zoals gezegd zijn de monteurs van T-Climate stuk voor stuk professioneel opgeleid. Zij kunnen u (geheel kosteloos) adviseren voor het plaatsen van een nieuw systeem, of u voorzien in onderhoud. Bij T-Climate geven we u de volgende zekerheden:

Wij zijn centraal gevestigd in Diemen, maar hebben een groot werkgebied. Hierdoor kunnen onze monteurs u van dienst zijn in Amsterdam en omstreken.Mag onze airco monteur geheel vrijblijvend bij u langskomen om te zien wat hij voor u kan betekenen? Vul dan ons contactformulier in, of bel ons direct op 06-38917272. We staan u graag te woord met deskundig advies.