Rhee Onderhoudsbedrijf

Airco Diemen

T-Climate Airconditioning is gespecialiseerd in airco, verwarming en luchtgordijnen in woningen en bedrijven. T-Climate heeft ervaren en vakkundige monteurs in dienst, die de airco installatie op de juiste plek installeren. Ook zijn wij beschikbaar voor service, onderhoud en reparatie. T-Climate is expert in klimaatbeheersing en heeft in de afgelopen jaren kantoren, hotels, restaurants, scholen en woningen voorzien van airconditioning, luchtgordijnen en verwarming.

Airco in uw woning

Wilt u airco in uw woning? Lopen de temperaturen in huis behoorlijk op, gaat het slapen niet lekker of is het muffig in huis? Het installeren van airco is dan een prima oplossing. T-Climate heeft de juiste vakkennis en professionaliteit in huis om dit nauwkeurig en op de juiste plek in uw woning te kunnen doen. U kunt rekenen op onze betrouwbare monteurs. Heeft u interesse in Airco Diemen of in een andere plaats? Neem dan contact op, wij helpen u graag verder. Bij airco installaties kunt u denken aan vloerairco, wandairco, satellietairco, casette airco en plafond onderbouw airco.

Airco DiemenAirco in uw bedrijfspand

Airco in uw kantoor, warenhuis, zorginstelling of hotel? Airco Diemen levert diverse modellen. Onze monteurs kunnen u uitstekend adviseren bij de levering en installatie van de juiste airco installatie. Ook levert T-Climate service en onderhoud voor uw airco, zodat u er geen zorg aan heeft. Onze airco’s zijn energiezuinig, milieu- en onderhoudsvriendelijk en zeer comfortabel. U kunt bij ons terecht voor cassette airco, vloer/console airco, plafond airco, wand airco en satelliet airco. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Contact over airco Diemen

Wilt u meer weten over airco Diemen of een afspraak maken? Bel 06-38917272 of mail info@tclimate.nl. Inmiddels hebben wij al meer dan duizenden particulieren tevreden gesteld met onze diensten en bedrijven voorzien van koel- en verwarmingstechnieken. Bij T-Climate kunt u terecht voor onderhoud, advies, service en reparatie. De lijnen binnen het bedrijf zijn kort, waardoor wij snel kunnen schakelen en klaar staan wanneer u ons nodig heeft.